Seminar Bisnes Custom Made Jackets 2019

Eraine Creative Sdn Bhd menganjurkan program perkongsian tentang perniagaan custom made jackets buat kali kedua (yang pertama dulu pada Disember 2017).

Seminar Bisnes Custom Made Jackets ini khusus untuk anda para usahawan pakaian, usahawan premium gift anda yang berminat memulakan perniagaan dalam bidang tempahan pakaian.

Kami akan kongsikan pengetahuan dan pengalaman kami yang hampir 10 tahun di dalam industri ini.

Mungkin selama ini anda belum bersedia untuk menceburi bidang ini kerana tidak tahu serba-serbi tentang perniagaan custom made jacket atau anda masih lagi salah faham tetang perniagaan jaket, khususnya di negara kita…

  1. Malaysia ini kan negara panas, siapa nak pakai jaket?
  2. Jaket ni mesti mahal, siapa nak beli?
  3. Orang lagi ramai nakkan t-shirt daripada jaket.

Persoalan-persoalan di atas tadi akan kami jawab dalam seminar ini nanti.

Nanti anda akan tahu, jaket tidak kurang hebat permintaannya dan boleh tahan lumayan juga keuntungannya. Pasti nanti anda akan meminati bisnes ini.

Dalam kursus ini nanti anda akan tahu…

  • Ada banyak jenis jaket… diantaranya varsity jacket, bomber jacket, hoodie sweater, windbreaker, coach jacket, harrington jacket, parka jacket 
  • Pasaran dan permintaan menggalakkan. Banyak syarikat swasta, agensi kerajaan, kumpulan-kumpulan pelajar kolej dan universiti hinggalah ke sekolah-sekolah menengah, mahukan custom made jacket.
  • Pilihan yang lebih luas, khususnya custom made jackets. Produk ready made jacket juga agak terhad pilihan yang ada.
  • Masih kurang persaingan, sebabnya tak ramai yang mahu ceburi bidang ini. Peluang untuk anda rebut sekarang.
  • Bisnes custom made jacket adalah suatu perniagaan yang premium, bukan jual ‘baju murah’ dan bukan boleh suka-suka ‘buang harga.’
  • Margin untung yang lebih hebat daripada yang lain, anda akan rasa nanti “bestnya buat bisnes jacket ni.”

Ya… banyak yang kami akan jelaskan dalam kursus ini nanti. Perkara paling penting kami akan terangkan tentang product knowledge dan marketing & sales untuk perniagaan jaket ini, supaya lebih mudah dan lebih cepat anda buat duit.

Kalau sebelum ni anda selalu mengeluh begini…

“selama ini pelanggan tempah baju 100 helai pun, margin untung cuma
dua-tiga ringgit sehelai, itu pun pelanggan nak minta harga murah lagi”

“rasanya dah jual habis murah nih, ada mamat gi buang harga lagi… kasi harga lagi murah”

“dah terlalu ramai sangat orang buat benda yang sama, susah nak bersaing”


ANDA PERLU HADIR KE SEMINAR BISNES CUSTOM MADE JACKETS

dan lepas ni anda bolehlah rasa margin untung lebih kurang RM10~20 sehelai.
Pelanggan tempah 10 helai pun, dah boleh buat duit RM200+.

Macam mana nak buat untung macam tu…

ANDA PERLU HADIR KE SEMINAR BISNES CUSTOM MADE JACKETS

Berikut adalah maklumat tentang kursus ini:

Tarikh dan hari: 4 Ogos 2019, Hari Ahad

Masa: 9.30 pagi hingga 4.00 petang

Tempat: Career Expert Event Hall, No 32-1, Jalan SP 1/2, Saujana Avenue, Bandar Saujana Putra, Selangor.
(exit Elite Highway Bandar Saujana Putra)

Agenda perkongsian kami dalam kursus ini adalah seperti berikut:

  • Pengenenalan: bisnes custom made jacket
  • Jenis-jenis jacket
  • Material / bahan-bahan
  • Pengiraan harga
  • Marketing & sales untuk custom made jacket
  • Soal-jawab & FAQ

Yuran pernyertaan:
  belum jadi agent: RM50 sahaja seorang
  Eraine agent: RM10 sahaja

Tempat terhad, cuma 30 tempat duduk sahaja.

Hubungi kami segera untuk mendaftarkan penyertaan anda.
Sila Whatsapp ke +60102889166